Anonymous Norrköping

Vi ser er

Inlagt av anonnkpg tis, 09/18/2018 - 10:19

anonnkpghemlos

 

Jag tar på mig för att gå ut och när jag går förbi fönstret i trappuppgången så ser jag en person vid sopkärlen. Först tror jag att det är någon från restaurangen bredvid som håller på att sortera avfallet tills sopgubbarna kommer. Men så var inte fallet utan det här var en äldreman en av många många hemlösa i Norrköping.

Bostadsbrist i sverige | Då är det säljstart för de exklusiva husen

Inlagt av anonnkpg sön, 04/08/2018 - 09:03

2017 rapporterade 255 kommuner, eller 88 procent, bostadsbrist. 255 av Sveriges 290 kommuner rapporterar att de har bostadsbrist. Det är 88 procent av kommunerna, en siffra som inte varit högre sedan Boverket började med sina enkäter. Bara under de två senaste åren har antalet kommuner med brist ökat med 72 stycken.

LilErik en av Norrköping's lokala artister ("Jag blir så blödig och ser mörker i att så många människor är i nöd")

Inlagt av anonnkpg lör, 09/16/2017 - 14:16

Heja LilErik!

nämen?, en artikel om något annat en korrupta myndigheter eller hitler-fanboys. Självklart vill vi lyfta fram en av många lokala artister vi har här i Norrköping, och idag ingen mindre än LilErik.

LilErik tar 90-talsrappen tillbaka

"Ingen kärlek". Erik Johnsson, eller LilErik som han kallar sig när han rappar, har släppt en ny EP som reaktion på meningslöst våld och hiphopens förändring.

– Den är inte speciellt upplyftande utan handlar om hur samhället ser ut, säger han.

NORDFRONT NAZI DISCORD BROWSER (läs och få dig några goda skratt..)

Inlagt av anonnkpg tors, 09/14/2017 - 13:12

nordfrontdiscord

Chatappen Discord, som framför allt kanske har blivit ett tillhåll för gamers som vill chatta, har meddelat att de har vidtagit en del åtgärder efter de händelser som nyligen utspelades i den amerikanska staden Charlottesville.

Tidigare anställda vittnar om oetisk klickjakt på 24 Journalistik

Inlagt av anonnkpg tis, 09/05/2017 - 08:39

clickjakt

24 Journalistik har sedan starten 2014 etablerat sig som en ny, relativt stor aktör på svensk mediemarknad. Med snabba lokala nyheter, utan betalväggar, har 24 Journalistik profilerat sig som en ny utmanare på inte mindre än tio orter. Från Ystad i söder, till Uppsala i norr. Nyligen har de också dragit igång ett redaktionellt samarbete med koncernen Mittmedia.