Anonnkpg

Ny ddos-attack mot Transportstyrelsen – interna system slogs ut

Inlagt av anonnkpg sön, 10/29/2017 - 07:20

ddos

I tisdags utsattes Transportstyrelsen för ännu en överbelastningsattack. Den här gången slogs flera av myndighetens interna system ut under dagen.

Stora delar av tisdagen hade Transportstyrelsen problem med flera interna system efter att någon åter igen riktat en attack mot myndigheten. Vägtrafikregistret, Sharepoint och mejlen ska ha varit svåra att nå under arbetsdagen.

Högerextrema rasar mot hyllat spel

Inlagt av anonnkpg lör, 10/28/2017 - 21:27

crynazi

"Wolfenstein II" hyllas av kritikerna men får de högerextrema att rasa. På Twitter anklagas spelskaparna för att sprida "anti-nazipropaganda" och kränka nazister.

"Make America nazi-free again". Så lät kampanjen inför fredagens släpp av spelet "Wolfenstein II: The new colossus" som den svenska spelstudion Machine Games står bakom.

Vem bryr sig?

Inlagt av anonnkpg sön, 10/22/2017 - 08:33

vembryrsig

Vem är det som bryr sig egentligen?, vem är det som agerar?, och vilka är det som blundar? hur kommer det sig att respekten till medmänniskan är så låg i vårat land? vad är det egentligen som ligger bakom rädslan att hjälpa någon i nöd? eller skiter människor i det för att dom inte vill smutsa ner sina händer?

Creep alarm #norrköping

Inlagt av anonnkpg fre, 10/20/2017 - 01:02

En uppmaning till Norrköpings invånare. 

Denna person sitter och vinkar in småtjejer i resecentrum. Han blev tagen på bargärning när han försökte vinka in en mindre tjej över spåret. Han brukar också cirkulera runt staden. Efter vi hade konfronterat honom så hoppade han på spårvagnen mot city.

creep

8 saker du måste veta om Edward Snowden och avlyssningsskandalen

Inlagt av anonnkpg sön, 09/24/2017 - 09:51

Edward Joseph "Ed" Snowden, född 21 juni 1983 i Elizabeth City, North Carolina, är en amerikansk visselblåsare och tidigare CIA-anställd som arbetat som konsult åt USA:s signalunderrättelsestjänst National Security Agency.

snowden