Norrköping

Stop Clickbait - nt.se

Inlagt av anonnkpg fre, 10/20/2017 - 14:03

stopclickbait

När du vill läsa en artikel på nätet så möts du allt oftare av en betalvägg. Du uppmanas att bli pluskund eller prenumerant för att få tillgång till artikeln. 

Det här blir ett större demokratiskt problem. Hur ska du kunna reagera på en artikel som du inte ens kan läsa? Att prenumerera eller bli pluskund hos alla tidningar kostar för mycket pengar.

Creep alarm #norrköping

Inlagt av anonnkpg fre, 10/20/2017 - 01:02

En uppmaning till Norrköpings invånare. 

Denna person sitter och vinkar in småtjejer i resecentrum. Han blev tagen på bargärning när han försökte vinka in en mindre tjej över spåret. Han brukar också cirkulera runt staden. Efter vi hade konfronterat honom så hoppade han på spårvagnen mot city.

creep

10 saker alla borde veta om Anonymous

Inlagt av anonnkpg tis, 03/07/2017 - 20:33

anonnkpg

Har du någonsin funderat på att gå med i Anonymous? Om du gör, var försiktig med vem du litar på. För att bli medlem i Anonymous är lätt. Allt du behöver göra är att proklamera dig själv som en av oss. Var vänligen att kolla in videon. Expect us.

Ger igen för sextrakasserierna (Så dom ska tas!)

Inlagt av anonnkpg lör, 02/11/2017 - 09:10

NORRKÖPING|  Via sitt Instagram-konto "assholesonline" ger hon igen på män som skickar henne sexuella inviter och grova bilder.   "Det handlar om civilkurage. Att stå upp för sig själv, för andra och för kommande generationer", säger Linnéa Claeson.