Vem bryr sig?

Inlagt av anonnkpg sön, 10/22/2017 - 08:33

vembryrsig

Vem är det som bryr sig egentligen?, vem är det som agerar?, och vilka är det som blundar? hur kommer det sig att respekten till medmänniskan är så låg i vårat land? vad är det egentligen som ligger bakom rädslan att hjälpa någon i nöd? eller skiter människor i det för att dom inte vill smutsa ner sina händer?

Hade det varit annorlunda ifall det låg en människa med fina kläder på platsen? hade det varit skillnad om det var en yngre eller äldre människa? hade det varit skillnad om det var en svensk eller utländskt? frågorna är många.

Det vi vill är att uppmärksamma er hur det verkligen ser ut när någon är i nöd. Det är skrämmande att se, men vi blundar inte, iallafall inte vi. Och vi vet att många skulle agera men vi vet att många inte skulle. Tänk om det hade varit du som låg där? eller kanske någon anhörig till dig. Var rädda om er där ute.
 

Video

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.