#opsafewinter - När samhället blundar, så ser vi

Inlagt av anonnkpg lör, 12/03/2016 - 21:42
#opsafewinter

Idag tog vi oss ut för att hjälpa dom mest utsatta människorna i Norrköping. Dom som inte har någonting, dom som samhället blundar för. Idag tog vi oss ut just för att hjälpa dessa människor. Visa dom att det finns människor som bryr sig om dom, som tänker på dom, som vill hjälpa dom.

Vi kan inte göra allt men vi kan göra någonting. Idag delade vi ut vad vi kallar (#opsafewinter påsar) innehållande mat som kalkon & salami smörgåsar, äpplen, bananer, juice. Mössor och vantar och vi fick to.m tag i vinterjackor i 2 exemplar. Men det är inte det viktigaste. Det vi tycker är viktigare är att vi når fram till dessa människor. Tar dom i hand, ger dom en kram och visar att vi finns och faktiskt bryr oss om dom. Tacksamheten var enorm. Våran första runda så gav vi ut 10 påsar till 10 olika människor. Samt kläder till dom som behövde det mest.

Vi kommer att fortsätta göra denna operation varannan lördag. Nästa är 17dec. Vi vill skicka kärlek till alla andra operationer som har gjorts runt om i Sverige som te.x Stockholm där Anonymous Ops Sweden agerade. Vi nådde ut till nästan 3,000 människor med våran information och fick en donation av en. Kärlek och respekt till dig. Alla kan vi göra något.

/ Anonymous Norrköping

Video

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.