#OpSafeWinter Norrköping

Inlagt av anonnkpg ons, 11/23/2016 - 19:18
anonopsafewinter

 

Vi kan inte göra allt men tillsammans kan vi göra något. Vi kan visa värme, omtanke och ödmjukhet mot människor som har det betydligt sämre än oss. Därför tar Anonymous Norrköping tag i saken med vad vi kallar #opsafewinter. Alla har rätt till trygghet, tak över huvudet och mat. Men tyvärr så sätter det Svenska systemet allt för många människor utanför systemet.

Hela människan är en organisation i Norrköping som vi lyfter fram med all respekt och kärlek.

Hela Människan är en ekumenisk organisation som arbetar på uppdrag av 17 församlingar i Norrköping.

Idag finns tre verksamheter som varje dag möter ca 100 personer som är i olika utsatta situationer. 2 är öppna verksamheter (Ria-center och Fyren) vars målgrupper är alla människor i utsatthet, vanligt i kombination med missbruk. Vi har även en Secondhand som är till för att samla in pengar till de mest utsatta i våra verksamheter. Secondhanden har dessutom ett psykosocialt arbete med arbetsträning/sysselsättning.

EU-migranter

  Folk ser dom, men dom blundar. Folk ser dom som ett problem. Vad är egentligen problemet?. Dag ut och dag in sitter dom där i viljan att få ihop några kronor. Hungriga och trötta ser dom på alla människor som går förbi fast 80% tittar inte ens. Alla utsatta ingår i #opsafewinter. Anonymous Norrköping kommer hjälpa dessa människor med allt från kläder till något att äta och dricka. Vi kommer att börja dela ut dessa "opsafewinter påsar" som innehåller någon form av macka samt dricka och frukt. Vi kommer samla ihop mössor och vantar och dela ut så länge lagret räcker vill säga. Alla människor är lika värda.

Alla kan vi hjälpa Anonymous eller ej. Ta ett eget initiativ och hjälp en behövande. Har du inte tid,ork eller lust men vill gärna donera så vi kan utöka volymen på kläder och mat så använd länken nedan.

DONERA

 

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.