(Instagram) Har du fått en follow från oss? Oroa dig inte, läs det här.

Inlagt av anonnkpg sön, 11/19/2017 - 08:46

follow

Internet. Vilken underbar plats eller hur?. Sociala medier som Facebook,Instagram. Vad bra eller hur?
Har du fått en Instagram follow från oss? var lugn vi är inte där för att snoka eller titta på dina bilder. Vi bryr oss inte om dina bilder, utan allt det här handlar om att sprida information. Låt oss förklara hur vi jobbar.

Vi sitter inte och trycker på follow utan det är en bot som följer dig. Så här funkar det.

Boten går på #hashtags och vårat sikte är #norrköping. Vårat konto följer dig och i största sannolik så följer du tillbaka. Efter 1-2 dagar så kommer boten att avfölja dig. Detta är ingen win-win situation då det inte finns något för dig att tjäna på att vi följer dig. Utan allt detta handlar om att sprida information för oss. Ju större follow-lista vi har ju mer information kan vi sprida. Det här kanske låter helt skevt i din värld men det är ju så här det funkar. Det är viktigt för oss att få ut information genom att posta länkar till just den här sajten via Instagram.

Så var inte orolig om du har fått en follow från oss. Se det som en bra grej om du följer tillbaka så vi kan nå ut med våran information. Den är viktig.

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.